Elmeri

Elmeri

Korkeus 1720 mm
Leveys 1050 mm
Syvyys 700 mm
Lämpömäärä 80 m^2

Linjakkaaseen Elmeriin voit valita omannäköisen pinnoitusvaihtoehdon lukuisista vaihtoehdoistamme. Esimerkiksi takan rappaus yhdistettynä luukunympäryksen laatoitukseen, on tyylikäs ja käytännöllinen valinta Elmeriin. Valitse takkaasi omannäköisesi takkaluukku, pintaviimeistely ja väri lukuisista vaihtoehdoistamme.

Rappauksen väri

Harmaa laatta keskiharmaa
Musta rappaus musta
Tumman harmaa rappaus harmaa
Vaalean harmaa laatta vaaleaharmaa
Valkoinen rappaus valkoinen

Rappausvaihtoehdot

Rapattu takka on ilmeeltään klassisen pelkistetty. Rapattu takka on päällystetty yhtenäisellä hiertopinnoitteella. Laatoitettu takka on modernin tyylikäs. Laattapinta on helppo pyyhkiä ja pitää puhtaana. Koko takka voidaan laatoittaa tai voit valita takkaasi pelkän takan etusivun laatoituksen tai luukunympäryksen laatoituksen, jolloin takan muut pinnat on rapattu.

Laattojen väri

Bianco laatta valkoinen
Fumo laatta keskiharmaa
Nero laatta musta
Perla laatta vaaleaharmaa

Pinnoitusvaihtoehdot

Elmeri on mahdollista saada rapattuna, kokonaan laatoitettuna, pelkällä takan etusivun laatoituksella tai luukun ympäryksen laatoituksella.

Luukkujen sävyt

Harmaa mattaharmaa
Musta mattamusta
Satiiniharmaa laatta vaaleaharmaa
Satiinikromi satiinikromi
Tumma kromi tummakromi

Luukkuvaihtoehdot

Elmeri on mahdollista saada leveällä tai normaalilla luukulla sekä kulmaluukullisena. Takka on mahdollista saada myös läpipesällisenä, jolloin luukut on takan molemmin puolin. Luukkujen materiaaleina on joko sävyteräs tai valurauta.

Kysy takasta

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Nimi

Vapaata tekstiä

Post navigation